VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

e7404353-1997-480b-9b40-857cb87404b0

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Doe mee aan het VHG Jaaronderzoek 2023

do 07 mrt 2024

​Het VHG Jaaronderzoek gaat weer van start. Vandaag, donderdag 7 maart, ontvang je als VHG-lid via onderzoek@vhg.org een uitnodiging voor deelname aan het Jaaronderzoek 2023. Dit onderzoek - dat wordt uitgevoerd door online marktonderzoeksbureau The Brighthouse - vindt plaats in het kader van de Economische Barometer. Je kunt de vragenlijsten invullen tot en met 30 juni aanstaande. Wil je zien hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met andere bedrijven? Doe dan mee!

Waarom meedoen? 
Door mee te doen aan het jaaronderzoek krijg je in jouw eigen VHG-dashboard inzicht in de ontwikkeling van jouw bedrijfsprestaties over meerdere jaren. Ook kun je zien hoe deze prestaties zich verhouden tot die van vergelijkbare bedrijven.

Kosteloze ondersteuning
​​​​Voor hulp bij het invullen van de vragenlijsten of het bespreken van de onderzoeksresultaten kun je kosteloos een beroep doen op een adviseur van de VHG Ondernemershelpdesk. Geef je de voorkeur aan een persoonlijke afspraak? Dat kan! Een van onze adviseurs komt graag bij je langs. Neem hiervoor en voor uw vragen over het jaaronderzoek contact met ons op via 

085 330 77 00 of stuur een e-mail naar de VHG Ondernemershelpdesk via ondernemershelpdesk@vhg.org

Alle informatie over de Economische Barometer kun je hier vinden. ​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief